Wij leveren milieuvriendelijke schenkapparatuur en frisdranken

Grapos Postmix machines en frisdranken

Alleen maar postmix

Al meer dan 16 jaar.

Al ruim een decennium helpen wij de Nederlandse en Belgische horeca om milieuvriendelijk te schenken door middel van postmixmachines. Door te werken met een postmixsysteem hoef je niet meer te sjouwen met flesjes of blikjes. Deze hoef je ook niet meer op te slaan en te koelen. Het scheelt heel veel gedoe, maar het is ook nog eens een stuk beter voor het milieu!


Wij zijn hét aanspreekpunt van onze klanten voor zowel de dranken als de techniek. Ook verzorgen wij het onderhoud aan onze installaties. 


Grapos Nederland BV

Alweer verkleden...

Uniek aspect van ons bedrijf is dat wij zowel de apparatuur als de dranken leveren. Onze klanten hebben dus één aanspreekpunt voor het assortiment dranken dat ze voeren en de schenkapparatuur waarmee deze dranken getapt worden. Ook verzorgen we het onderhoud aan onze installaties.

Als we langsgaan bij een klant om te kijken hoe de business gaat, komt het maar vaak genoeg voor dat we gelijk ook even de installatie finetunen zodat deze weer perfect staat afgesteld. En ja, dan gebeurt het dus regelmatig dat we de dag beginnen in colbert en pantalon en dat we de dag eindigen met werkschoenen en werkpolo ;)

"De service is super! Ze komen altijd binnen 24 uur en denken mee met ons bedrijf. De klantvriendelijkheid is erg goed."

Niels van den Dries - van der Valk Hotel Den Haag

Hier weten wij alles van af

Postmix machines en frisdranken

Postmix machines & frisdranken 

Groot assortiment machines en dranken

Vitamindrinks, duurzame frisdranken zonder suiker

Vitamindrinks en drankdispensers

Suikervrije dranken, mét en zonder prik

Vruchtensappen en sapdispenser van Grapos

Vruchtensappen en sapdispensers

Sappen zonder suikers, mét vitamines