` Biologische frisdranken - Duurzame oplossingen voor de horeca
arrow_drop_up arrow_drop_down
22 mei 2020 

Biologische frisdranken

Biologisch is de trend

Biologische producten hebben de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Het is bijna vanzelfsprekend om als horecaondernemer overal een biologisch alternatief voor te hebben. Mensen kiezen immers steeds vaker bewust en dus ook vaker biologisch. Als je echter biologische cola of andere biologische frisdranken wil schenken zit je altijd vast aan een vervuilend flesje. De frisdrank is dan misschien wel duurzaam, maar de verpakking is bijzonder milieubelastend.

100% Biologisch en 100% Duurzaam

Wij bieden hiervoor een alternatief met 8 biologische frisdranken die op een milieuvriendelijke manier kunnen worden getapt! De populaire frisdranksmaken Cola, Sinas en Lemon maar bijvoorbeeld ook Appel zijn nu ook beschikbaar in combinatie met een innovatief schenksysteem.

Biologische frisdranken

 

Milieuvriendelijke dispenser

Onze biologische frisdranken kunnen onder andere worden getapt met deze X8 postmixmachine. Dit apparaat schenkt 8 verschillende frisdranken. Deze dranken worden bereid met water uit de kraan. 5 smaken mét prik getapt en 3 zonder prik. De koeling is geïntegreerd in de dispenser en vervangt de reguliere koelkasten waarin flesjes gekoeld worden. De machine beschikt over een hoge koelcapaciteit waardoor je altijd beschikt over koude frisdranken.

  • 8 verschillende (biologische) frisdranken uit één machine
  • veel minder transport dan frisdranken uit fles of blik
  • geen gesjouw meer met milieuvervuilende flesjes frisdrank
  • bespaar flink op de koeling van flesjes limonade
  • frisdrank, maar dan duurzaam

Postmixdispenser waarmee je biologische frisdranken kunt schenken.

Biologische Cola

Populair

Al jaren is cola bij veel mensen de favoriete frisdrank. We drinken er in Nederland miljoenen liters van weg. Een biologische variant van cola is echter nog lang niet overal beschikbaar.

Biologische Cola van Grapos

Biologisch en Duurzaam

Wij leveren 100% biologische cola in Bag-in-Box verpakkingen van 5kg. Deze bio-siroop wordt in een dispenser vermengd met kraanwater. En juist dat maakt dat deze cola niet alleen biologisch is, maar ook 100% duurzaam! Er komt namelijk geen transport, opslag en koeling van een flesje aan te pas. Dat is pas echt duurzaam!

Ohja, we gebruiken ook geen dierlijke toevoegingen dus hij is ook nog eens 100% vegan!

 

Ook interesse in een duurzame frisdrankoplossing? Vraag een offerte aan!