Brooklyn Homemade Style – Design your own drink!
Dranken
Dranken
4 min

Brooklyn Homemade Style - Design your own drink!

4 min

Beleving

Kies voor beleving in plaats van zomaar een drankje. Maak kennis met Brooklyn Homemade Style. Een innovatief limonadeconcept waarmee iedereen z’n eigen unieke frisdrank kan ontwerpen. Gasten kunnen zelf aan de slag om door middel van verschillende smaken limonades en meerdere toevoegingen zoals groente, fruit en kruiden een bijzonder drankje te ontwerpen.

Brooklyn Limonade in Mason Jars

Creëer

Begin bijvoorbeeld met wat ijsklontjes in een mason jar. Vul de jar voor de helft met vlierbloesem limonade. Voeg hier 2 schijfjes limoen en 1 schijfje citroen aan toe. Vul af met bruisend vitaminewater en garneer met wat takjes munt. Geniet!

Innovatief en Intuïtief

Brooklyn is een vernieuwend systeem waarmee mensen op een leuke manier bezig zijn met hun eigen drinken. En juist het stukje beleving is wat een Brooklyn systeem voor heeft op een gewoon drankje. Dit maakt het tot een ware attractie en eyecatcher in elke onderneming. Daarnaast is ons systeem zodanig ontwikkeld dat iedereen er mee overweg kan. Jong en oud kunnen dus genieten van hun eigen creaties. 

Mason Jars

Een Brooklyn limonade is niet compleet zonder Mason Jar. Dit zijn glazen kannetjes die oorspronkelijk gebruikt werden als Weckpotten. Het is mogelijk om de jars te voorzien van een eigen logo. Als je de jars verkoopt aan je gasten hebben zij een mooi aandenken aan jouw restaurant en jij een mooi reclameproduct.

Limonade van topkwaliteit

Vol van smaak

Onze Brooklyn limonades zijn minder zoet, maar hebben meer smaak. Heerlijke dranken met een rijke vruchtensmaak, perfect om een eigen limonadecreatie mee te maken. Drie smaken zijn 100% biologisch en dragen het EKO-keurmerk.

Vernieuwende smaken

Wanneer heb je voor het laatst Rabarber limonade gedronken? Misschien wel nooit. Onze Brooklyn limonades zijn beschikbaar in verrassende smaken. En omdat je zelf de baas bent over je eigen limonade kun je bijvoorbeeld ook 2 smaken met elkaar mixen! Wie weet wat voor gave smaak je ontdekt.

10 verschillende smaken Brooklyn Limonade

Brooklyn  = voor iedereen

We vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onze limonades en dus hebben we geen allergenen gebruikt. Ook mensen met last van allergieën kunnen dus gewoon aan de slag om hun perfecte limonade te creëren. Daarnaast zijn onze drankjes vrij van dierlijke producten (veganistisch).

Een echte Eyecatcher

De uitstraling van onze Brooklyn limonades wordt mede gevormd door de dispensers. Deze apparaten zijn eigenlijk kleine limonadefabrieken die met een druk op de knop frisse drankjes produceren. Rondom de machine is plaats voor fruit, kruiden en planten. Dit draagt bij aan een natuurlijke en frisse uitstraling.

Brooklyn Countertop

Brooklyn Countertop dispenser van Grapos

5 smaken – zowel mét als zonder prik

De countertop is een compacte dispenser waardoor hij eenvoudig op elke bar geplaatst kan worden. Met z’n retro-uiterlijk kunnen door middel van verschillende drukknoppen de gewenste limonades worden getapt. De koeling is bij deze dispenser geïntegreerd waardoor er geen externe koeler geplaatst hoeft te worden. De dispenser biedt plaats aan 6 bakjes voor de mise-en-place.

Het systeem beschikt over een interne reinigingsfunctie. Hierdoor is schoonmaken een fluitje van een cent en wordt eenvoudig voldaan aan alle eisen van de hygiënecode.

Brooklyn Vitamin Bar

8 smaken – zowel mét als zonder prik – Touchscreen

De absolute topper in onze range. Via het intuïtieve touchscreen kunnen 8 verschillende smaken gekozen worden welke zowel mét als zonder prik kunnen worden getapt. De tapkop is verbonden met een externe koeler/karbonator.

Rondom de tapkop staat de mise-en-place van groente, fruit en kruiden. Deze ruimte is leverbaar in verschillende afmetingen. Voor de ondergrond kan er gekozen worden voor verschillende materialen, zoals lavastenen of houtsnippers.

Brooklyn Bicycle

Brooklyn bike van Grapos

Ben je op zoek naar een mobiele schenkoplossing met een te gekke uitstraling? Check deze Brooklyn-bike! Alle techniek hebben we weggewerkt in de bakfiets zodat je alleen stroom nodig hebt en je bent klaar om te tappen. Een attractie voor je terras!

Duurzaam genieten!

Brooklyn limonades zijn naast erg lekker ook buitengewoon milieuvriendelijk. Ten opzichte van frisdranken in flesjes wordt er maar liefst 90% minder CO² uitgestoten!

Wat maakt dit systeem zo duurzaam?

  • transport van kratten met flesjes hoeft niet meer
  • er is geen (gekoelde) opslag meer nodig
  • water komt overal uit de kraan, dus dat water gebruiken we ook
  • we maken gebruik van een milieuvriendelijke BiB-verpakking
  • het restafval is volledig recyclebaar
  • elk drankje wordt vers getapt – geen verspilling meer!

Bag-in-Box verpakkingen

Onze Brooklyn limonades worden geleverd in BiB-verpakkingen. Dit zijn dozen met hierin een zak siroop. De siroop wordt door de dispenser vermengd met (prik)water en zo wordt verse limonade gemaakt. 1 BiB-verpakking van 10kg komt overeen met ongeveer 13 kratjes met flesjes. Na gebruik kan de lege zak siroop bij het plastic afval en de kartonnen doos bij het papierafval: volledig recyclebaar.

Bag-in-Box verpakkingen van Grapos

Milieuvriendelijke Bag-in-Box verpakkingen

Transport & Opslag

Omdat we met BiB’s werken wordt er aanzienlijk bespaart op transport en opslag. Opgestapelde kratjes die veel ruimte innemen behoren tot het verleden. Onze verpakkingen mogen buiten de koeling bewaard blijven wat enorm scheelt in de uitstoot en kosten van koelingen.

Ook zo’n limonadefabriek in je zaak?

Neem contact met ons op en wie weet kunnen jouw gasten binnenkort aan de slag met hun eigen frisdrankcreaties!