Klantcase

Klantcase

Moments & More

De wereld van de tankstations verandert. Een goed voorbeeld hiervan is de innovatie van Moments and More bij Esso Zevenbergschenhoek. Wij plaatsten hier een drankdispenser voor gezonde frisdranken. Deze automaat is beter voor het milieu en een goed alternatief voor de normale frisdrankflesjes. 

De Uitdaging van Duurzaamheid

De Grapos dispenser bij Moments & More Zevenbergschenhoek, is een goed voorbeeld van slim en milieuvriendelijk werken. Deze machine gebruikt kraanwater om frisdrank te maken. Dit is beter voor het milieu omdat er hierdoor minder plastic flesjes nodig zijn. Door te werken met deze oplossing bespaart dit tankstation op transport, koeling, opslag en afval.

Klantgerichte Oplossingen

Klanten bij Moments & More kunnen kiezen uit zes verschillende smaken, allemaal suikervrij, 100% veganistisch en vrij van allergenen. Deze gezonde opties zijn beschikbaar met of zonder prik, wat de consumenten de vrijheid geeft om hun drankje naar eigen smaak aan te passen. Bovendien ondersteunt deze dispenser het gebruik van hervulbare bekers, waarmee de strijd tegen wegwerpplastic een krachtige impuls krijgt.


Door klanten aan te moedigen hun eigen bekers mee te nemen of te kiezen voor een herbruikbare re-fill beker, wordt de hoeveelheid afval actief gereduceerd. Tegelijkertijd schenkt de dispenser verfrissende en gezonde dranken, geheel in lijn met de hedendaagse vraag naar duurzamere producten.

Moments & More: Meer dan een Tankstop

Moments & More is een foodconcept van de Vissers Energy Group, vooral te vinden langs Nederlandse snelwegen. Het concept richt zich op het bieden van een aangename eet- en drinkervaring voor reizigers, met een focus op comfort en kwaliteit. De vestigingen zijn uitgerust met comfortabele zitgelegenheden, gratis wifi, en zijn geschikt voor zowel ontspanning als zakelijke afspraken. Het assortiment omvat een verscheidenheid aan belegde broodjes, goeie koffie en avondmaaltijden.


Momenteel zijn er 19 Moments & More locaties in Nederland, met plannen om dit aantal uit te breiden. Het concept is bekend om zijn duurzaamheid; dit blijkt uit het gebruik van Rainforest Alliance en UTZ gecertificeerde koffiebonen.


Moments & More heeft een unieke cadeauhoek met diverse items, waaronder luxe chocolade en bloemen, en verkoopt hun eigen koffiebonen. Hun inzet voor duurzaamheid omvat ook samenwerkingen met lokale bedrijven en initiatieven zoals Too Good To Go om voedselverspilling tegen te gaan.

VIT6BSS - een gezonde keuze!

  • Nooit meer sjouwen met trays en kratjes
  • Geen koelingen meer bijvullen
  • Een gevulde dispenser is +/- 1350 liter frisdrank = 2700 0,5l flesjes!
  • Altijd ijskoude dranken
  • Bespaar op energie - minder koelingen nodig
  • Minder belasting voor medewerkers

Ook interesse in zo'n oplossing?