Grapos Grab&Go
Dranken
Dranken
1 min

Grapos Grab&Go

1 min

Duurzaam schenken op to-go locaties

Als je als ondernemer werkt met een Grapos-systeem bespaar je 90% op je CO²-uitstoot. Elk glas frisdrank opnieuw. Maar hoe kun je duurzaam schenken op een locatie waar niet met glas gewerkt wordt. Bijvoorbeeld shops waar klanten hun drankje mee willen nemen, omdat ze onderweg zijn. Voor deze groep hebben we een oplossing: Grapos Grab & Go!

Ontwerp je eigen frisdrank To-Go

Met het Grapos Grab & Go concept heb je als ondernemer de mogelijkheid om frisdrank te verkopen in flesjes. Deze flesjes vul je ter plaatse in je winkel of opslagruimte. De schroefdop draai je erop en je verzegelt het flesje met een versheidszegel waarop vermeld staat wanneer het flesje is gevuld. Dit drankje zet je in de vitrine en hij is klaar voor verkoop.

flesjes-limonade-mineraalwater-grapos

Huisgemaakte limonade

Bovenop een drankje is het erg makkelijk om je klanten iets extra’s te bieden. Je stelt namelijk zelf het drankje samen en dus kun je je fantasie de vrije loop laten. Citroenlimonade met een blaadje munt erin? Biologische Appelsap met tijm? Of wat dacht je van rabarberlimonade met een partje appel? Ons uitgebreide assortiment frisdranken geeft je veel vrijheid om unieke smaken te creëren.

Grapos limonade

 

Nog steeds duurzaam

Het grote voordeel van dit concept is dat je niet meer bezig bent met het transporteren en opslaan van gevulde flesjes. Dit kost veel energie en ruimte. In plaats daarvan maak je met kraanwater je eigen frisdrank on-the-spot. Je opslag staat dus niet vol met opgestapelde traytjes flesjes of blikjes. Daarnaast beschik je met een schenksysteem altijd over gekoelde dranken.

Met elk Grapos Grab&Go flesje stoot je 90% minder CO² uit dan met een regulier flesje!

Water met meerwaarde

Naast frisdranken bieden we ook diverse vitaminewaters aan. In plaats van frisdranksiroop voeg je aan het kraanwater een mix van vitamines en mineralen toe. Het beste water ter wereld (Nederlands kraanwater) verrijk je met vitamines en mineralen. Zo heb je een volwaardig en duurzaam alternatief voor gebotteld mineraalwater. Omdat onze dispensers zowel mét als zonder prik schenken kun je flesjes vullen met plat of bruisend water.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen.