Klantcase

desktoptowork-grapos

Klantcase

Een tapsysteem voor frisdranken bij Desktoptowork

Onlangs hebben we een X6 Twist geïnstalleerd in de bedrijfskantine van DesktopToWork. Dit systeem biedt een breed scala aan verfrissende drankjes. Zo hebben ze geen gedoe meer met blikjes of flesjes. Bij dit systeem ligt de nadruk op duurzaamheid en gebruiksgemak. Deze dispenser ondersteunt DesktopToWork in het bieden van een milieuvriendelijkere drankoptie voor hun medewerkers. Een mooie upgrade in de kantine die ook de dagelijkse koffiepauzes een verfrissende twist geeft."

Ook suikervrije dranken 😍

Naast de Twist die klassieke frisdranken schenkt, kunnen de medewerkers ook genieten van suikervrije Vitamindrinks. Deze dranken bevatten extra vitamines en mineralen voor een gezonde boost op de werkplek. Desktoptowork heeft gekozen voor de smaken Vlierbloesem, Ijsthee Perzik en ACE Multi. Alle smaken zijn suikervrij en bevatten nauwelijks calorieën.

desktoptowork-grapos

De sleutel tot een grenzeloze werkplek...

DesktopToWork biedt innovatieve cloudoplossingen voor bedrijven, gericht op het verbeteren van de efficiëntie en flexibiliteit van werken. Ze specialiseren zich in het aanbieden van veilige, toegankelijke en op maat gemaakte digitale werkplekken, waardoor klanten overal en altijd toegang hebben tot hun werk. Dit lost het probleem op van beperkte toegankelijkheid en samenwerking in traditionele kantooromgevingen. Hun diensten omvatten cloudopslag, virtuele desktops en ondersteuning, wat bijdraagt aan een soepelere en veiligere werkervaring voor hun klanten.

X6 Twist - dispenser in retro-look

  • Nooit meer sjouwen met trays en kratjes
  • Geen volle opslag meer
  • Een gevulde dispenser is +/- 390 liter frisdrank = bijna 50 trays blikjes!
  • Altijd ijskoude dranken
  • Bespaar op energie - minder koelingen nodig
  • Minder belasting voor medewerkers

Ook zo'n oplossing op kantoor?