Schankomat Avantgarde

Geautomatiseerde schenkoplossingen

De moderne “Schankomat” computergestuurde schenksystemen verbinden de diverse onderdelen van een bar en besparen hierdoor tijd en geld.

Tapautomatisering

Het Schankomat computergestuurde schenksysteem is het verbindings element voor frisdranken, sterke dranken, bier, wine by the glass, koffie- en zelfs sigarettenautomaten. Daarnaast zijn er diverse flessenuitgifte systemen, koelkasten voor flessen of blikjes, sterke drank verdelers en verschillende maten schenkkoppen.

Tijdens gebruik kan geen product leeg raken, omdat de diverse dranken (extracten, bier, wijn en sterke drank) aangesloten zijn op automatische verwisselaars.

Uiteraard wordt elke verkoop geboekt op de betreffende kelner sleutel, zodat de totale afrekening aan het eind van de dag inclusief kassa en vooraadtelling met een druk op de knop te regelen zijn.

 Design op zijn best: “Schankomat AVANTGARDE”

De Schankomat lijn “Avantgarde” is het vlaggenschip onder de computergestuurde schenksystemen. Een “Avantgarde” schenksysteem is uitgevoerd met naar keuze 6, 8, 10 of 12 taps. De consumpties kunnen geschonken worden in verschillende doseringen en mixverhoudingen. De ingebouwde schenkkoppen garanderen een perfect product in het glas. Bier kan getapt worden uit de dispenser of door middel van de speciaal ontworpen bierzuil. Het systeem biedt de mogelijkheid tot verschillende prijsniveau’s, afdelingstoewijzing, volumetrische of tijdscontrole, C02 – leeg indicatie, tapafsluiting, product leeg indicatie en nog veel meer. Dit alles maakt de Schankomat “Avantgarde” tot de absolute topklasse in barautomatisering.

Meer winst?

Uit ervaring blijkt dat de omzet met ongeveer 30% toeneemt door het installeren van een “Schankomat”computergestuurd schenksysteem. Dit merkt u in uw portemonee. Er is een kelner gerichte afrekening, geen verlies en u vergeet nooit meer iets te boeken.