Telefoon: +31 (0)15 8877 500 - E-Mail: info@grapos.nl
nlen

Smart Drinks

Innovatie van Grapos

Innovatief , stijlvol en uniek

Deze frisdrank en waterdispenser heeft een uniek design en is een gegarandeerde eyecatcher in elke omgeving. Van binnen beschikt hij over de laatste technologie op het gebied van schenktechniek. Topkwaliteit gemaakt door de leidende specialist in frisdranken en frisdranktechniek. Gemaakt in Oostenrijk.

Hypermodern in techniek & design

Deze refill-dispenser beschikt over de nieuwste postmix-techonologie. Dranken worden niet meer aangeleverd in flessen of blikjes maar in Bag-in-Box-verpakkingen van 10kg welke direct gemixt worden met water en koolzuur.

14 verschillende smaken (inclusief plat en koolzuurhoudend water) kunnen worden getapt in glazen, bekers of flesjes met een druk op het innovatieve touchscreen. Output: 720 tot 780 liter kant-en-klare frisdrank. Dit zijn meer dan 3000 consumpties!

De Smartdrink wordt volledig gemonteerd geleverd en hoeft alleen nog maar te worden aangesloten op de wateraansluiting en het elektriciteitsnet. Afmetingen: Hoogte: 1870 mm, Breedte: 900mm, Diepte: 600mm.

U kunt kiezen of de uitgifte al dan niet geproportioneerd moet zijn. U gasten, klanten of werknemers kunnen eenvoudig zichzelf bedienen. De Smartdrinks kan een ideale vervanging zijn voor vending machines of arbeidsintensieve drinkcounters.

Smartdrinks is een milieuvriendelijk alternatief voor glazen of PET-flessen. Bespaart energie, CO2 en heeft een 90% kleinere ecologische voetafdruk dan frisdrank in flesjes.

Footprint Seal

We staan klaar voor al uw vragen.

Related Projects

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...